growshop, growbox
growshop, growbox
growshop, growbox
growshop, growbox

Składniki:

  • 80g zielonego mła, plus 1 łyżeczka do orzechów,
  • 150g białej czekolady,
  • 100g wiorków kokosowych,
  • 2 łyżki cukru pudru,
  • 2 łyżki migdałów w proszku,
  • orzechy np. laskowe, migdały, chociaż ja użyłem orzechów nerkowca,
  • łyżka miodu

Konopna Kuchnia - raffaello

Wiórki kokosowe prażymy delikatnie na suchej patelni. W kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę, masło ucieramy w misce z cukrem, aż zrobi się trochę miękkie i puszyste. Dolewamy roztopioną czekoladę, dodajemy połowę wiórków kokosowych i migdały w proszku. Mieszamy dokładnie, ale delikatnie i odstawiamy do lodówki na 15-20 minut.

Podoba ci się? Polub nas
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep

W tym czasie przygotowujemy orzechy. Na patelni rozpuszczamy łyżeczkę masła i łyżkę miodu. Dodajemy orzechy i co jakiś czas mieszając, na średnim ogniu smażymy przez 5 minut. Wyciągamy miksturę z lodówki, formujemy kulki i nadziewamy orzeszkiem. Obtaczamy w pozostałych wiórkach i znowu na chwilę do lodówki. Gotowe.

Ten fioletowy sos to coulis z czarnych jagód i czerwonych porzeczek. Owocowe dodatki świetnie komponują sie z tymi, pysznymi, ale bardzo słodkimi kulkami.

GanjaFarmer
GanjaFarmer
Ganja Farmer
GanjaFarmer
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep
nasiona marihuany outdoor - Sklep
PODZIEL SIĘ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here